Logistyczne aspekty organizacji nowego magazynu warzyw
Spis treści:
Wstęp 3
Rozdział 1. 5
Główne narzędzia logistyczne i organizacyjne w magazynie spożywczym 5
1.1. Pojęcie magazynu i magazynowania 6
1.2. Specyfika magazynów produktów spożywczych 14
1.3. Metody organizacji powierzchni magazynowej zgodne z wymogami norm i standardów jakościowych 17
Rozdział 2 20
Charakterystyka przedsiębiorstwa, wyrobów oraz magazynu 21
2.1. Charakterystyka przedsiębiorstwa 21
2.2. Charakterystyka wyrobów 25
2.3. Obecny stan nowej powierzchni magazynowej, jej charakterystyka i specyfikacja 27
Rozdział 3 36
Praktyczne rozwiązania i dostosowanie procesów logistycznych związanych z organizacją nowego magazynu warzyw 36
3.1. Niezgodności występujące na magazynie oraz przedstawienie praktycznych pomysłów na ich zniwelowanie 36
Zakończenie 43
Bibliografia 46
Spis zdjęć 48
Spis tabel 49