Do każdej zamówionej całej pracy trzy gratisy:
1. Poradnik jak napisać pracę dyplomową
2. Jak poprawić kupiony wzór pracy by przeszła plagiat JSA
3. Jak dostawać co miesiąc około 10 000 zł ze środków socjalnych
Wstęp
Rozdział 1. Turystyka gastronomiczna w mieście
1.1. Atrakcyjność turystyczna, w tym atrakcyjność kulinarna -wyjaśnienie pojęcia
1.2. Charakterystyka rynku gastronomicznego
1.3. Zakres oraz jakość usług w gastronomi
1.4. Rodzaje i podział placówek gastronomicznych
Rozdział 2. Charakterystyka oferty gastronomicznej miasta Sopot
2.1. Charakterystyka miasta Sopot
2.2. Czynniki decydujące o atrakcyjności turystycznej Sopotu
2.3. Rodzaje obiektów gastronomicznych w Sopocie
2.4. Rola usług gastronomicznych jako jednego z czynników atrakcyjności turystycznej Sopotu
Rozdział 3. Ocena współczesnej oferty gastronomicznej miasta Sopot w ocenie mieszkańców i turystów
3.1. Metodologia badania
3.2. Charakterystyka badanych
3.3. Potrzeby i preferencje turystów i kuracjuszy przebywających w Sopocie w zakresie oferty gastronomicznej
3.4. Ocena rozmieszczenia obiektów gastronomicznych na terenie miasta w opinii badanych
3.5. Kierunki rozwoju usług gastronomicznych w Sopocie
Zakończenie
Bibliografia