Gotowa Praca Dyplomowa

Do każdej zamówionej całej pracy trzy gratisy:

1. Poradnik jak napisać pracę dyplomową

2. Jak poprawić kupiony wzór pracy by przeszła plagiat JSA

3. Jak dostawać co miesiąc około 10 000 zł ze środków socjalnych

Przejdź do wszystkich prac

Przejdź do wszystkich prac

Oferta gastronomiczna Sopotu jako jeden z czynników atrakcyjności turystycznej miasta
 
Praca 51 stron
Spis treści

Wstęp   

Rozdział 1. Turystyka gastronomiczna w mieście

1.1. Atrakcyjność turystyczna, w tym atrakcyjność kulinarna -wyjaśnienie pojęcia

1.2. Charakterystyka rynku gastronomicznego

1.3. Zakres oraz jakość usług w gastronomi

1.4. Rodzaje i podział placówek gastronomicznych

Rozdział 2. Charakterystyka oferty gastronomicznej miasta Sopot

2.1. Charakterystyka miasta Sopot

2.2. Czynniki decydujące o atrakcyjności turystycznej Sopotu

2.3. Rodzaje obiektów gastronomicznych w Sopocie

2.4. Rola usług gastronomicznych jako jednego z czynników atrakcyjności turystycznej Sopotu

Rozdział 3. Ocena współczesnej oferty gastronomicznej miasta Sopot w ocenie mieszkańców i turystów 

3.1. Metodologia badania

3.2. Charakterystyka badanych 

3.3. Potrzeby i preferencje turystów i kuracjuszy przebywających w Sopocie w zakresie oferty gastronomicznej

3.4. Ocena rozmieszczenia obiektów gastronomicznych na terenie miasta w opinii badanych

3.5. Kierunki rozwoju usług gastronomicznych w Sopocie 

Zakończenie

Bibliografia