Do każdej zamówionej całej pracy trzy gratisy:
1. Poradnik jak napisać pracę dyplomową
2. Jak poprawić kupiony wzór pracy by przeszła plagiat JSA
3. Jak dostawać co miesiąc około 10 000 zł ze środków socjalnych
Wstęp
Rozdział I
Teoretyczne ujęcie problematyki zarządzania
1.1 Istota i definicja zarządzania
1.2 Ewolucja teorii zarządzania
1.3 Funkcje zarządzania (planowanie, organizowanie, motywowanie, kontrolowanie.
Rozdział II
Jakość w zarządzaniu przedsiębiorstwem
2.1 Charakterystyka najważniejszych pojęć związanych z zarządzaniem jakością
2.2 Zarządzanie przez jakość TQM (Total Quality Managment)
2.3 Normalizacja systemów jakości: ISO 9001:2000
2.4 Jakość produkcji i optymalizacja systemu produkcyjnego
Rozdział III
Proces wdrażania systemu zarządzania jakością w firmie cateringowej X
3.1 Charakterystyka przedsiębiorstwa firmy X
3.2 Etapy wdrażania systemu zarządzania jakością (ISO 9001)
3.3 Problemy z wdrażaniem systemu zarządzania jakością
3.4 Korzyści wynikające z wdrożenia systemu zrządzania jakością w firmie X
3.5 Efektywność wdrożenia systemu – opinia pracowników
Zakończenie
Bibliografia