Do każdej zamówionej całej pracy trzy gratisy:
1. Poradnik jak napisać pracę dyplomową
2. Jak poprawić kupiony wzór pracy by przeszła plagiat JSA
3. Jak dostawać co miesiąc około 10 000 zł ze środków socjalnych
Wstęp……………………………………………………………………………………..…4
Rozdział 1. Pieczywo………………………………….….……….…….…….….….…..…7
1.1. Charakterystyka wyrobów piekarniczych………………….…………………..7
1.2. Pieczywo pszenne, pszenno-mieszane i żytnie ..………………………………8
Rozdział 2 Produkcja pieczywa metodą tradycyjną……………………………………….12
2.1. Wytwarzanie ciasta……………………………………………………………12
2.2. Fermentacja ciasta…………………………………………………………….12
2.3. Wypiek pieczywa…………………………………………………………….20
Rozdział 3. Metoda odroczonej fermentacji w produkcji bułek…………………………..22
3.1. Zamrażanie żywności………………………………………….……..………24
3.2. Charakterystyka metody odroczonej fermentacji w produkcji bułek…….…28
3.3. Porównanie metody tradycyjnej z odroczonej fermentacji……..……………32
3.3.1. Metoda tradycyjna fermentacji…………………………………………….32
3.3.2. Metoda odroczonej fermentacji……………………………………………39
Rozdział 4. Maszyny i urządzenia w procesie produkcji bułek………………………….42
4.1. Dzielenie i formowanie kęsów ciasta – linie do bułek…………………….…50
4.2. Mrożenie i przechowywanie bułek mroźnia szokowa, chłodnio-garownia…53
4.3. Odpiek produktu – piece półkowe, obrotowe, piecyki sklepowe……….……56
Rozdział 5. Część empiryczna……………………………….………………..….………73
5.1. Cel badania………………………….……………….………………………73
5.2. Materiał i metoda badania……………….…………………………….……73
5.3. Opracowanie i omówienie wyników………………………………………73
5.4. Wnioski z badania………………………………….………………………80
Wnioski……………………………………………………………………………….82
Spis literatury……………….………………………………….…………………………83