Do każdej zamówionej całej pracy trzy gratisy:
1. Poradnik jak napisać pracę dyplomową
2. Jak poprawić kupiony wzór pracy by przeszła plagiat JSA
3. Jak dostawać co miesiąc około 10 000 zł ze środków socjalnych
Rozdział 1.Rodzina i wzorce żywieniowe
1.1 Podstawowe pojęcia dotyczące żywienia.
1.2 Wpływ rodziny na kształtowanie nawyków żywieniowych dzieci i młodzieży.
1.3 Zasady zdrowego żywienia – aspekt wychowawczy.
1.3.1 Najczęstsze błędy żywieniowe popełniane przez rodziców.
1.3.2 Najczęstsze błędy żywieniowe wśród dzieci i młodzieży
1.4. Jak uniknąć błędów żywieniowych w rodzinie.
Rozdział 2.Błędne koło żywieniowe
2.1 Choroby wywołane nieprawidłowym żywieniem
2.2 Nadwaga i otyłość.
2.3 Niedobór masy ciała
2.4 Normy żywieniowe dla dzieci i młodzieży w wieku szkolnym
Rozdział 3.Mikro i makrosocjum a żywienie
3.1 Nowe zasady piramidy żywności i żywienia człowieka
3.2 10 zasad zdrowego żywienia w oparciu o nową piramidę zdrowego żywienia i stylu życia dzieci i młodzieży (4-18lat)
3.3 Rodzina a zdrowe żywienie
3.3.1 Naśladowanie zachowań rodziców
3.4 Grupa rówieśnicza i wzorce żywieniowej
3.4.1 Fast food- moda czy pośpiech?
Rozdział 4.Edukacja do zdrowego żywienia
4.1 Realizacja programów edukacyjnych z zakresu zdrowego żywienia
4.2 Współpraca szkoły z rodzicami, w zakresie zachowań zdrowotnych
4.3 Szkolne posiłki i ich organizacja – drugie śniadania i obiady
4.3.1 „Infrastruktura żywieniowa szkoły” (sklepiki szkolne, automaty)
4.4 Wpływ mediów i producentów reklam na wybory żywieniowe u dzieci
Rozdział 5Metodologia i analiza badań własnych
5.1 Metodologia badań społecznych/pedagogicznych
5.2 Pole i grupa badawcza
5.3 Hipoteza i problemy badawcze
5.4 Metoda i technika badań własnych
5.5 Analiza badań własnych
Zakończenie
Bibliografia
Aneks- wykorzystana ankieta