Do każdej zamówionej całej pracy trzy gratisy:

1. Poradnik jak napisać pracę dyplomową

2. Jak poprawić kupiony wzór pracy by przeszła plagiat JSA

3. Jak dostawać co miesiąc około 10 000 zł ze środków socjalnych

Gotowa Praca Dyplomowa

Rola i wykorzystanie funduszy Unii Europejskiej w sektorze rolno-spożywczym w Polsce

 

Spis treści
Wstęp 3
Rozdział 1. 4
Wspólna Polityka Rolna Unii Europejskiej 4
1.1. Geneza Unii Europejskiej 4
1.2. Geneza Wspólnej Polityki Rolnej Unii Europejskiej 7
1.3. Wspólna Polityka Rolna Unii Europejskiej 18
1.4. Zasady finansowania Wspólnej Polityki Rolnej 21
Rozdział 2. 33
Charakterystyka funduszy Unii Europejskiej w Polsce w odniesieniu do sektora rolno-spożywczego 33
2.1. Pojęcie, rodzaje i funkcje funduszy Unii Europejskiej 33
2.2. Polskie programy na 2007-2013 z perspektywy wsparcia dla wsi  i rolnictwa z funduszy Unii Europejskiej 36
2.3. Program Rozwoju Obszarów Wiejskich i inne rodzaje wsparcia polskiej wsi  i rolnictwa z funduszy Unii Europejskiej na lata 2014-2020 44
Rozdział 3. 53
Rynek rolno-spożywczy w Polsce i jego zmiany  53
3.1. Struktura obszarowa polskich gospodarstw 53
3.2. Struktura produkcji zwierzęcej i roślinnej w Polsce 58
3.3. Działalność pozarolnicza 67
Rozdział 4. 73
Rola funduszy Unii Europejskiej w sektorze rolno-spożywczym w Polsce 73
4.1. Struktura i wielkość polskiego sektora spożywczego 73
4.2. Wykorzystanie funduszy UE w Polsce przez sektor rolno-spożywczy 75
4.3. Miejsce polskiego sektora rolno-spożywczego w Unii Europejskiej 79
4.4. Czynniki i bariery rozwoju polskiego rynku rolno-spożywczym 84
Zakończenie 88
Bibliografia 90
Spis ilustracji 95

Przejdź do wszystkich prac

Przejdź do wszystkich prac